• Service auto non stop

Service roți

SERVICE ROȚI BRAȘOV

Service roți Brașov

Știm cât de neplăcut este să te confrunți cu probleme cu anvelopele sau roțile mașinii tale chiar în momentul în care te pregătești să mergi într-un concediu cu familie. Așa că, am înființat o vulcanizare mobilă pentru a-ți sări în ajutor în astfel de situații. Știm și ce înseamnă să nu ai stabilitate în viraje, să simți vibrații în volan și să te întrebi mereu oare ce este în neregulă cu mașina. Pentru astfel de situații, te așteptăm în service-ul nostru auto pentru a verifica geometria și echilibrarea roților. Practic, nu există problemă pentru care să nu avem o soluție la AutoChelu!

Când ai nevoie de service roți Brașov?

Oricât de atent ai fi în momentul în care conduci, la un moment dat, tot vei avea nevoie de un service roți pentru diferite probleme. Unii șoferi au nevoie de vulcanizare, alții de geometrie roți, echilibrare roți sau schimb de anvelope. Nu este important când ai nevoie de un service pentru roți, ci faptul că noi vom fi aici mereu pentru tine. Vulcanizarea mobilă îți stă la dispoziție nonstop, iar la service-ul nostru, vei găsi mereu o echipă de oameni gata să te ajute și să te trimită din nou la drum în cel mai scurt timp.

Îți recomandăm să fii proactiv și să vii periodic la service pentru a identifica din timp orice mică problemă la roțile tale. Te asigurăm că practicăm prețuri accesibile pentru toți, iar pe termen lung, vei economisi bani cu rezolvarea problemelor minore. Nu circula cu mașina sperând că acea vibrație în volan o să dispară pentru că nu se va întâmpla acest lucru, ci ea se va agrava și în timp, va produce și alte pagube mult mai costisitoare.

 

Beneficiile unui service roți

Beneficiile acestor servicii se văd pe termen lung în economiile de bani pe care le vei face cu lucrările de reparații, dar și în confortul crescut și siguranța condusului. Dacă ai anvelopele adaptatate condițiilor de mediu, geometria și echilibrarea roților realizate corect, vei avea parte întotdeauna de un condus ca la carte.

Service auto AutoChelu îți stă mereu la dispoziție cu servicii de cea mai bună calitate. Lucrăm cu oameni cu experiență și cu tehnologii de ultimă generație, cum ar fi echipamentul de geometrie roți robotizat, care garantează rezultate mult mai bune din start. Știm cât de important este timpul, așa că, încercăm să ne mișcăm cât mai repede, fără a sacrifica însă calitatea lucrărilor. Vei fi gata din nou de drum în cel mai scurt timp cu anvelope ca noi și roți echilibrate corespunzător. În momentul în care schimbăm anvelopele sau executăm o lucrare la nivelul roților, ne ocupăm și de geometria roților și de echilibrarea lor, așa cum este recomandat de producătorul mașinii. Nu îți face probleme, nu va trebui să scoți prea mulți bani din buzunar, toate serviciile noastre au un raport calitate – preț excelent.

Condus în siguranță

Problemele roților pot determina incidente în trafic dacă nu sunt soluționate la timp. Condusul sigur și confortabil este unul dintre cele mai mari beneficii pe care le obții în urma unei vizite la service.

Performanțe crescute ale mașinii

După realizarea geometriei și echilibrarea roților, vei observa o performanță crescută a mașinii. Stabilitatea și direcția sunt îmbunătățile, iar consumul de combustibil revine la normal.

Service roți Brașov – ce presupune acest serviciu?

Să presupunem că programezi o vizită pentru un schimb de anvelope și pentru o verificare a roților pentru a te pregăti corespunzător pentru sezonul rece sau canicular. Echipa noastră va identifica orice mică problemă a jantelor și anvelopelor (deformări, pană, uzură neuniformă etc.), le va soluționa, va schimba anvelopele, iar la final, se va ocupa și de geometria și echilibrarea roților. Orice intervenție la nivelul roților, jantelor sau anvelopelor trebuie să fie urmată de ajustarea unghiului de fugă și de echilibrarea roților pentru un condus în condiții de siguranță. După cum poți observa, îți oferim toate serviciile necesare de la A la Z în același loc.

Nu trebuie să îți faci probleme pentru costuri. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și noi îți vom face o ofertă bună pentru fiecare serviciu – geometrie roți preț, unghi de fugă preț, schimb anvelope preț. Te așteptăm la AutoChelu pentru verificările periodice sau ori de câte ori ai probleme cu roțile sau anvelopele mașinii tale! AutoChelu nu te lasă niciodată pe jantă!

Service roți Brașov
Service roți Brașov

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button